Nieuws Limburg Europese prijs voor Limburgs JCI-project

Europese prijs voor Limburgs JCI-project

Europese prijs voor Limburgs JCI-project

Uit meer dan 100 inzendingen heeft JCI Limburg heeft afgelopen weekend in Malta de hoofdprijs voor het beste lokale ontwikkelingsproject gewonnen. De onderscheiding viel te beurt aan [18-28], de wedstrijd waarmee JCI Limburg op zoek ging naar creatieve, innovatieve jonge ondernemers. Als winnaar werd toen Kelly Eerdekens van Bella Stoma bekroond, de ontwerpster van confectie om op een elegante manier een stoma te verbergen.

JCI Limburg in Malta“We zijn zeer verheugd met deze erkenning,” zegt de voorzitter van [18-28], Nico Vandervelpen. “Dit project is uit de grond gestampt en meer dan geslaagd dankzij een zeer gemotiveerd team van JCI-leden, die samen met onze partners en ondernemers hun schouders hebben gezet onder de promotie van het ondernemerschap in Limburg.”

“Na het succes van de eerste editie beraden we ons momenteel over een tweede editie in 2015,” aldus commissiedirecteur Geert Libregs. “Gezien de Limburgse uitdagingen op vlak van ondernemerschap willen we dit initiatief ongetwijfeld verderzetten. We blijven inzetten op de toekomst.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.