summer school

EuroSys gooit IT’ers voor de leeuwen

IT-bedrijf EuroSys uit Houthalen organiseert samen met SyntraPXL voor het eerst een Summer School. Dit is een gratis training van twee weken waarin toekomstige IT’ers gerichte praktijkervaring opdoen.

"Studenten die afstuderen na een ICT-opleiding hebben een zeer degelijke theoretische kennis", weet Lieven Boes, COO bij EuroSys. "Maar om zelf snel aan de slag te kunnen ontbreekt vooral praktijkervaring. Om die bij te brengen hebben de engineers van EuroSys een heel pakket aan waardevolle tips & tricks verzameld in een 2 weken durende training. Die geeft de schoolverlaters een jumpstart wanneer ze voor het eerst in de praktijk stappen. Zo zullen ze ondergedompeld worden in de wereld van Microsoft (365) en de oplossingen van WatchGuard, Veeam, managed services en vele anderen."

Onze Summer School (17 tot 31 augustus) heeft als belangrijk voordeel dat de deelnemers sneller inzetbaar zijn en zo hun carrière in de IT-sector direct kunnen lanceren", aldus nog Lieven Boes. "Op 2 weken kunnen ze praktisch bruikbare vaardigheden opdoen waar ze anders vele maanden voor nodig hebben.”

Deelnemers die opvallen door hun aanpak en leervermogen zullen direct bij EuroSys aan de slag kunnen als Support Engineer.