Nieuws Limburg Even appen, en binneuhhhh!

Even appen, en binneuhhhh!

Even appen, en binneuhhhh!

Het Noord-Limburgse bedrijf PorteQ heeft een eigen app ontwikkeld om poorten en deuren vanop afstand met een smartphone te bedienen. “Ideaal om iemand toegang tot je huis, bedrijf of tuin te verlenen als je zelf niet thuis bent”, zeggen Frank Claes en Frank Melkebeke van PorteQ.

PorteQ is een bedrijf uit Hamont-Achel dat actief is in toegangsbeheer. Voor de ontwikkeling van de app hebben Frank en Frank al hun kennis en ervaring gebundeld. “Een hele krachttoer, maar het resultaat mag er zijn”, aldus het duo. Meer concreet laat de toepassing toe dat elke woningeigenaar vanop afstand de deuren of poorten kan openen. Een 4G-verbinding voor de smartphone volstaat om vanuit elke uithoek in de wereld toegang te verlenen. “Zo kan je van onder een parasol op vakantie, de tuinman, pakjesbezorger, poetshulp of je kind dat de sleutel is vergeten, eenvoudig binnenlaten.”

De app, die Apport Online wordt genoemd, laat tevens toe dat je de poorten automatisch kunt openen en sluiten met vaste tijdschema’s. Of dat je een verbinding maakt met het codeklavier of badgelezer, zodat de persoon die voor de deur staat, zelf de toegang kan afdwingen. “Kortom, heel wat functionaliteiten die ons onderscheiden van de andere apps die al in onze sector bestaan”, besluiten Frank en Frank. Wie over het systeem beschikt, kan de app gratis downloaden in de app- of playstore.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Zwitsers zuigen Zappware op

Zappware, de Limburgse onderneming die wereldwijd hard- en software voor digitale tv levert, is volledig overgenomen door het Zwitserse investeringsfonds… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.