Nieuws Limburg Evenementen leggen Golazo geen windeieren

Evenementen leggen Golazo geen windeieren

Evenementen leggen Golazo geen windeieren

Golazo Sports, het marketingadviesbedrijf in Paal-Beringen van Bob Verbeeck, is uitstekend bezig. De inkomsten stegen met 55 procent tot 22,7 miljoen en de winst verdrievoudigde tot 2,3 miljoen. Een gevolg van het hogere rendement dat Golazo haalt uit de organisatie van sportwedstrijden, waaronder vooral wielerkoersen, tennistornooien en loopwedstrijden. Ook de opgedreven kwantiteit van de evenementen in binnen- en buitenland zorgt voor een hogere omzet.

Bob Verbeeck haalt ook meer opbrengsten uit Energy Lab, een afdeling die (top-)sporters medisch en wetenschappelijk begeleidt bij hun trainingsactiviteiten. Daarnaast is Golazo ook actief als manager van vedetten als Kim Clijsters, Tia Hellebaut, Elodie Ouedraogo en een batterij Keniaanse lange-afstandslopers. “Daarbij faciliteren we de contacten tussen de sporters, sponsors en organisatoren,” zegt Bob Verbeeck. “Wij worden daar niet voor vergoed, maar betrekken de topsporters op die manier bij ons bedrijf en de evenementen die we organiseren.”

Naast de sportactiviteiten houdt Golazo zich ook bezig met media-producten (zoals een aantal succesvolle websites) en entertainment (zoals de organisatie van muziekevenementen). Het bedrijf zit ook in de groep die onlangs de exploitatie van de Grenslandhallen en Ethias Arena wist binnen te halen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.