Nieuws Limburg Eventbureau lanceert portaal voor teambuilding

Eventbureau lanceert portaal voor teambuilding

Eventbureau lanceert portaal voor teambuilding

Evenementenbureau To The Point Events, gevestigd op Corda Campus, heeft een nieuwe bedrijfstak opgezet. Die dient om klanten te helpen bij de keuze van hun teambuilding- en MICE-activiteiten. Daarom lanceren ze het teambuildingportaal. “Meer dan ooit is een gerichte investering in personeel van goudwaarde voor een bedrijf”, aldus Bart Koninckx van To The Point. “Happy people zorgen immers voor happy customers!”

“Om het aanbod actueel te houden, scannen wij voortdurend de markt op zoek naar nieuwe activiteiten, verfrissende formats en inspirerende locaties. We brengen vervolgens alles op een efficiënte manier in beeld, zodat de klant snel en doeltreffend een shortlist kan maken. Simpel, niet? Wie toch hulp nodig heeft kan voor assistentie naar ons kantoor bellen of mailen.”

“Het komt er op neer dat wij onze klant voor 100% willen ‘ontzorgen’ om zo’n activiteiten op poten te zetten”, aldus nog Bart Koninckx. “We willen één aanspreekpunt zijn.

Let the games begin!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.