Nieuws Limburg Eventbureaus slaan de handen in elkaar

Eventbureaus slaan de handen in elkaar

Eventbureaus slaan de handen in elkaar

De evenementenbranche was als één van de eerste getroffen door de crisis en zal wellicht als allerlaatste terug van start gaan. “Dat veroorzaakt een immense druk op onze schouders”, aldus eventplanner Joachim Truyers (Paal). Om er zeker te staan als de business opnieuw bloeit, heeft hij alvast de krachten gebundeld met Marina Boussu van Creakleur uit Alken.

“Het grote probleem is dat we geen enkel perspectief hebben voor verbetering op korte termijn”, stelt Truyers. “Wanneer we terug mogen heropstarten zullen we helaas niet direct inkomsten genereren, want in onze branche werken we doorgaans 6 tot 12 maanden vooraf aan grotere projecten.” Stilstaan is dus geen optie. “Daarom hebben Marina Boussu van Creakleur in Alken en ikzelf als eventplanner uit Paal-Beringen, besloten om de krachten te bundelen. Samen willen we er 100% staan wanneer de sector terug zal heropflakkeren. De krachtenbundeling brengt een grote hoeveelheid aan ervaring in de evenementensector met zich mee. “Het laat toe dat we ons aanbod kunnen verruimen en een feest van A tot Z kunnen aanbieden. In onzekere tijden is dit een grote stap en uitdaging, maar samen willen we hiermee een voorbeeld vormen naar andere ondernemers toe. In onze ogen is het beter om de krachten te bundelen dan de strijd te verliezen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Fotoreportage
Sint-Truiden
Sint-Truiden

Zomerkasteelfeest Voka: wie was erbij?

Na een onderbreking door corona verzamelde ondernemend Limburg woensdagavond opnieuw voor het Zomerkasteelfeest van Voka Limburg. Het Kasteel van Ordingen… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.