Nieuws Limburg Eventkantoor brengt festival naar uw wei

Eventkantoor brengt festival naar uw wei

Eventkantoor brengt festival naar uw wei

Wim Deboutte, Urbain Volders, Jaak Vancleef en David Cleners kregen een idee toen ze de mini-EK-dorpjes her en der in de tuinen van verwoede voetbalsupporters ontdekten. Via het bedrijf 2Bevent in Heusden-Zolder bieden ze mini-festivals aan, waarbij een live band of DJ voor maximaal 50 mensen voor een heuse festivalervaring komt zorgen.

“De manier waarop beperkte groepen samen naar het EK Voetbal kijken, en zo op een veilige manier feest vieren in hun achtertuin, heeft ons geïnspireerd”, aldus Wim Deboutte. “Op dezelfde manier willen we deze zomer mini-concerten op poten zetten, zodat de échte festivalbeleving tot bij de mensen thuis wordt gebracht. Samen met Urbain Volders, Jaak Vancleef en David Cleners hebben we meer dan 50 jaar ervaring in de muziek- en evenementenwereld. Die bundelen we nu voor het concept Festival@Home.”

Concreet komt 2Bevent bij u thuis een podium neerpoten, waar een DJ of live band het beste van zichzelf komt geven. Het bedrijf verzorgt ook alle andere aspecten, zoals de uitnodigingen in de vorm van toegangstickets en het uitdelen van polsbandjes bij aankomst. Zelfs het aanvragen van een gemeentelijke toelating nemen ze voor hun rekening.

“Op dit ogenblik is Festival@Home -conform de geldende corona-maatregelen- geschikt voor outdoor-feestjes tot maximaal 50 aanwezigen. Mochten er versoepelingen komen, passen we de formule uiteraard aan”, besluit Wim Deboutte.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.