Nieuws Limburg Evers aan het commando bij Zonhovense ondernemers

Evers aan het commando bij Zonhovense ondernemers

Evers aan het commando bij Zonhovense ondernemers

Ondernemersclub Zonhoven krijgt met Koen Evers een nieuwe voorzitter aan het roer. De zaakvoerder van Befrako (onder meer invoerder van Singer-naaimachines) volgt Chris Schruers (VHS Verzekeringen) op. Die blijft wel bestuurder bij de ondernemersclub die goed is voor 60 leden-bedrijven.

Chris Schruers stond drie jaar geleden mee aan de wieg van de Ondernemersclub Zonhoven. Hij nam er het mandaat van voorzitter voor zijn rekening en bouwde samen met de bestuursleden en de Zonhovense bedrijven een hechte ondernemersclub uit.

Koen Evers, de nieuwe voorzitter, was al bestuurder van de ondernemersclub. Martin Vandereyt (Vandereyt Houtskeletbouw) wordt ondervoorzitter. Verder treden Andy Willems (Auto–onderdelen Theuwissen) en Davy Fraiponts (Fraiponts Metaalbewerking) toe tot het bestuur. Dat telt vanaf nu dus 9 bestuursleden. Alain Dalemans (Dalemans Industries), Jean Pierre Desart (Arté), Jurgen Oben (Oben nv) en Kris Claes (Voka Limburg) blijven namelijk op post.

“Met deze groep van Zonhovense ondernemers willen we onze kwalitatieve ondernemersclub verder uitbouwen. Na drie jaar en 60 leden-bedrijven is de balans zeker positief, maar we blijven niet op onze lauweren rusten. Ondernemend Zonhoven verenigen en versterken blijft nog steeds onze ambitie”, besluit voorzitter Koen Evers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Zonhoven
Zonhoven

BNP stopt smak geld in Konings

BNP Paribas Fortis Private Equity, de investeringspoot van de Franse bank, heeft een minderheidsparticipatie genomen in de Zonhovense drankenproducent Konings.… Lees meer

Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.