Nieuws Limburg Evi bouwt platform om praktijk te parachuteren

Evi bouwt platform om praktijk te parachuteren

(Foto: Andreas Gijbels)

Evi bouwt platform om praktijk te parachuteren

Evi Ramaekers, professioneel fotograaf en ondernemer in tal van andere projecten, heeft een nieuwe realisatie klaar. MyPlugin is een platform dat zorgprofessionals toelaat om al hun werkzaamheden zoals therapie en coaching, online uit te voeren en te beheren.

“Er is nog een hele weg af te leggen op vlak van digitalisering in het vakgebied van therapeuten, psychologen en coaches”, zegt Evi Ramaekers. “In het verleden heb ik al diverse zorgprofessionals geholpen om hun online trajecten efficiënter en rendabeler te maken. Dat is nu uitgemond in een allesomvattend platform. Gebruikers vinden er alle tools terug om therapie en coaching vanop afstand te verlenen. Er zitten functionaliteiten in, zoals de aanmaak van online trajecten, slimme opvolgsystemen, het inplannen van afspraken en videocalls, dossierbeheer, betalingsmodules, enzovoort. Dus alles specifiek op maat van de professionals in de sector.”

Evi heeft bij de ontwikkeling ook gedacht aan methodieken en structuren die zorgen voor maximaal engagement en motivatie bij de cliënten
, zodat een online sessie voor alle partijen aangenaam verloopt. “Psychologen, therapeuten en coaches kunnen onze webapplicatie gebruiken door een maandelijkse of jaarlijkse licentie te nemen en zo hun praktijk een innovatieve boost te geven zonder dat ze zich ergens kopzorgen over moeten maken. Er is zeker vraag naar in de markt. MyPlugin zal dus snel vertrokken zijn…”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.