Nieuws Limburg Ewals Cargo Care wint belangrijke milieuprijs

Ewals Cargo Care wint belangrijke milieuprijs

Ewals Cargo Care wint belangrijke milieuprijs

De transportonderneming Ewals Cargo Care uit Genk heeft in München de prestigieuze Lean & Green Award gewonnen. Deze onderscheiding is weggelegd voor internationale ondernemingen die een bijzondere inspanning hebben geleverd voor de reductie van hun CO2-uitstoot. Onder meer Mars, Heinz en Heineken hebben deze prijs al eerder in ontvangst mogen nemen.

“Ewals Cargo Care heeft veel aandacht voor milieubewuste logistiek,” zegt CEO Bram Ewals. “Het is belangrijk dat we nu de basis leggen om in de toekomst tot optimale CO2-reductie te komen. Wij zullen de komende jaren hier dan ook blijvend onze volle aandacht aan besteden.“ Een concreet voorbeeld van de inspanningen die het bedrijf levert, is de uitreiking van speciale Ewals Green Care-certificaten aan klanten die kiezen voor een groene (multimodale) logistieke oplossing. Enkele toonaangevende klanten zoals Ikea en Johnson Controls hebben dit Ewals Green Care-certificaat ondertussen al mogen ontvangen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.