Nieuws Limburg Ex-baas Cegeka koopt zich in bij Antwerps ICT-bedrijf

Ex-baas Cegeka koopt zich in bij Antwerps ICT-bedrijf

Ex-baas Cegeka koopt zich in bij Antwerps ICT-bedrijf

Luc De Clerck, tot voor kort algemeen directeur bij het Hasseltse IT-bedrijf Cegeka, heeft al snel de nieuwe uitdaging gevonden waar hij naar op zoek was. Samen met enkele andere privé-investeerders heeft hij zich ingekocht bij het Antwerpse informatica-adviesbureau Unicon Solutions. Via een ‘management buy-in’ krijgt de investeerdersgroep rond De Clerck meteen 80 procent van de aandelen in halen.

De nieuwe eigenaar steekt zijn ambitie niet onder stoelen of banken: “Met het vernieuwde aanbod willen we Unicon Solutions laten doorgroeien tot een referentiedienstverlener in strategisch ICT-advies en governance in België,” zegt hij. “We hebben onze doelstellingen verankerd in een vijfjarenplan. Binnen die termijn willen we stabiel groeien tot een bedrijf met ongeveer 50 medewerkers.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.