Nieuws Limburg Ex-baas van Verboven start opruimbedrijf

Ex-baas van Verboven start opruimbedrijf

Ex-baas van Verboven start opruimbedrijf

Philippe Van de Velden, voormalig gedelegeerd bestuurder van brandstoffenhandel Verboven in Lummen, is na de verkoop van het bedrijf (eerst aan Lukoil, daarna aan Comfort Energy) niet bij de pakken blijven zitten. Hij is pas gestart met een nieuwe activiteit onder de handelsnaam Opruimen.net. “Bij kmo’s en industrie gaan we zowel opruimen na een verhuis of bij herinrichting van bedrijfsgebouwen, als voor het regulier onderhoud en opruimen van magazijnen en terreinen,” aldus Philippe Van de Velden. “Archieven of stocks, kantoren, magazijnen, winkels of shops, horecapanden, haventerreinen… alle bedrijven hebben wel eens nood aan een professionele opruimactie. Wij maken er een punt van om dit heel ecologisch aan te pakken. Vele materialen die wij opruimen, stockeren we immers in onze magazijnen en verwerken we voor hergebruik, recyclage of up-cycling.”

Philippe Van de VeldenIn de korte periode dat Opruimen.net bestaat, wist het al klanten binnen te halen als Wijngaardnatie, Alken Maes, BMC Software, Accentis en Hitachi Data Systems.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.