Nieuws Limburg Ex-cafébaas en comedian verhuist bedrijf naar Brustem

Ex-cafébaas en comedian verhuist bedrijf naar Brustem

Ex-cafébaas en comedian verhuist bedrijf naar Brustem

“Omwille van de aantrekkingskracht en de groeimogelijkheden die Limburg aanbiedt.” Dat haalt ondernemer Guy Verhoeven aan als reden voor zijn verhuizing van Heist-op-den-Berg naar Brustem.

Enkele maanden geleden nam zijn bedrijf Dr-one zijn intrek in Droneport, de cluster voor de drone-industrie die LRM heeft opgericht aan de voormalige militaire luchthaven in Sint-Truiden. “Voorlopig betrekken we een tijdelijk kantoor, maar als in januari de nieuwbouw klaar is, gaan we ons daar permanent vestigen”, zegt Guy Verhoeven, die vroeger nog café-uitbater was en optreedt als comedian.

Dr-one is een verhuurbedrijf van drones. “We hebben diverse professionele toestellen die we ter beschikking stellen van piloten met een Belgische licentie”, legt de ondernemer uit. “Daarnaast zullen we ook alle rand-apparatuur in verhuur brengen, zoals extra batterijen, camera’s, communicatiemateriaal, schermen, enzovoort. Het doel is zowel voor extra capaciteit te zorgen voor gevorderde piloten, als starters te laten kennismaken met het materiaal, zodat ze vooraleer een dure aankoop te doen, de kat uit de boom kunnen kijken.” Of vliegen…

“Ik sta alvast 100% achter mijn besluit om richting Limburg te trekken en kijk de toekomst recht in de ogen”, besluit Guy Verhoeven.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.