Nieuws Limburg Ex-facteurbaas gaat Essers mee besturen

Ex-facteurbaas gaat Essers mee besturen

Ex-facteurbaas gaat Essers mee besturen

Johnny Thijs, de Limburgse ex-baas van bPost, is toegetreden tot de raad van bestuur van H.Essers. Sinds hij zowat een jaar geleden bij de post de handdoek in de ring gooide omdat de socialisten als symbooldossier zijn loon hadden afgetopt, zijn zijn mandaten in raden van bestuur zijn hoofdbezigheid. H.Essers is dus het volgende bedrijf waar Thijs zijn ervaring ter beschikking stelt. De logistieke dienstverlener uit Genk is heel blij met de toetreding van Thijs. “We zijn ervan overtuigd dat Johnny Thijs, die bekend staat voor zijn brede kijk en goed onderbouwde visie op de zaken, mee zal kunnen bijdragen in de verdere internationalisering van onze activiteiten,” klinkt het bij H.Essers.

johnny thijsDe volledige raad van bestuur bestaat nu uit: Noël Essers (voorzitter en gedelegeerd bestuurder), Hilde Essers (gedelegeerd bestuurder), Ann Essers (bestuurder), Gert Bervoets (CEO H.Essers), Francis Vanderhoydonck (bestuurder van vennootschappen), Lode Essers (gedelegeerd bestuurder Pami), Luc Cardinaels (bestuurder van vennooschappen) en Johnny Thijs. De Raad van Bestuur wordt bijgestaan door Ronnie Leten (CEO Atlas Copco) als persoonlijke raadgever van Noël Essers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.