Nieuws Limburg Ex-profvoetballer neemt gordijnenzaak over

Ex-profvoetballer neemt gordijnenzaak over

Ex-profvoetballer neemt gordijnenzaak over

Peter Voets, de onverzettelijke rechtsback van STVV, en nadien vele jaren assistent-trainer van de Haspengouwse club, is nu bedrijfsleider. Voets heeft in Bilzen de bekende gordijnenzaak Huis Castermans overgenomen, en meteen in Hasselt een tweede vestiging geopend.

Maffia
“Zoals zo vaak in het leven, is dit erg toevallig ontstaan,” vertelt Peter Voets. “Nadat ik samen met Guido Brepoels werd ontslagen bij STVV, zat ik een maand thuis te niksen, en dat ligt niet in mijn aard. Het voetbal was ik helemaal beu. Maffiapraktijken voor ja-knikkers, dat is het geworden… Dus, toen iemand in de familie me vroeg om te helpen bij het opmeten en plaatsen van gordijnen, ben ik daar op ingegaan. Dat beviel me zodanig dat ik meteen interesse toonde toen de zaakvoerder van Huis Castermans zijn pensioen aankondigde en op zoek was naar een overnemer. Inderdaad, een branche die ik niet kende, maar iemand met een beetje verstand en 2 handen aan zijn lijf, komt altijd wel op zijn pootjes terecht.”

Team motiveren
Dat is al snel gebleken, want Peter Voets heeft meteen in Hasselt een tweede vestiging van Huis Castermans geopend. “We hebben de ambitie om geleidelijk te groeien, en dit door onberispelijke kwaliteit af te leveren. Een klant goed bedienen is hetzelfde als een match winnen in het voetbal.” Ook de taak als zaakvoeder schrikt hem niet af. “We zijn intussen met zo’n 10 mensen in totaal. Mijn ervaring als assistent-coach komt daarbij goed van pas. Een team motiveren en laten samenwerken is jarenlang mijn job geweest. Op dat vlak zie ik weinig verschil. Ik heb er dus alle vertrouwen in.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.