Nieuws Limburg Ex-projectontwikkelaars verhuren nu CV-ketels

Ex-projectontwikkelaars verhuren nu CV-ketels

Ex-projectontwikkelaars verhuren nu CV-ketels

Bellemans & Van Dommelen, afgekort als Beva, was een duo dat naam en faam verwierf als projectontwikkelaar. Vorig jaar namen ze verwarming- en sanitairbedrijf H&S Service over van Marc Janssen. Die branche gaat hen zo goed af dat ze zich vandaag met innovatieve concepten alleen nog op deze markt begeven. Zoals de verhuur van CV-ketels.

H&S Service uit Houthalen-Helchteren wordt sinds kort geleid door Karel Van Dommelen en Gert Bellemans, voorheen actief bij projectontwikkelaar Beva. Ze hebben op zakelijk vlak het roer omgegooid: in plaats van woningen en appartementen te bouwen, spitst het duo zich nu, samen met Marc Janssen, toe op HVAC en duurzame energieoplossingen. De activiteit is verlegd van grootschalig naar kleinschalig.

Speciaal voor H&S Service hebben ze nu een formule uitgedokterd waarbij mensen die een gloednieuwe hoogrendementsketel te duur vinden, toch van de voordelen kunnen genieten: de ketels worden voor een vast maandelijks bedrag te huur aangeboden. “Het onderhoud en de eventuele herstellingen zijn inbegrepen”, zegt Gert Bellemans. “Op deze manier willen we zoveel mogelijk huishoudens helpen in de overgang naar hernieuwbare en duurzame energie. Ze besparen op lange termijn energie én geld. Een fijne formule dus…”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.