Nieuws Limburg Ex-vakbondsman zkt. Chinese koper voor Ford

Ex-vakbondsman zkt. Chinese koper voor Ford

Ex-vakbondsman zkt. Chinese koper voor Ford

Gaby Colebunders, voormalig PVDA-lijsttrekker, ex-werknemer en ex-vakbondsman bij Ford (ABVV en ACV), heeft de hoop nog niet opgegeven om een overnemer te vinden voor de Genkse autofabriek. Hij gaat een collecte aan de poort houden om een advertentie van 2.700 te kunnen kopen in een Chinese krant. Zo moet de aandacht getrokken worden van mogelijke kopers, die in Genk hun Chinese auto’s voor de Europese markt willen laten bouwen. “Er zijn zeer gunstige maatregelen om dit bedrijf over te nemen,” wil Colebunders (rechts op de foto) in de Chinese krant laten afdrukken.
gaby colebunders
De actie kan niet meteen op veel bijval rekenen van zijn ex-collega’s bij de vakbond van Ford Genk. Die noemen het in Het Belang van Limburg (voorpagina en 2 binnenpagina’s) een “mediastunt”. Als het dat was, is het doel alvast bereikt.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.