Nieuws Limburg Exclusief contract piloteert Truiense start-up

Exclusief contract piloteert Truiense start-up

Exclusief contract piloteert Truiense start-up

Bionutral, een Truiens bedrijf dat in 2017 werd opgericht door Eddy Dehaen en Peter Thierie, heeft een groot order binnengehaald. De start-up zal in heel België instaan voor de marketing en distributie van de producten van Laboratoires Surveal.

Het gaat concreet om een strategisch samenwerkingsakkoord dat door beide partijen werd afgesloten. Ze zullen een nieuw portfolio van producten in een aantal therapeutische gebieden op de markt brengen. De middeltjes dienen ter verbetering van onder meer bot- en cardiovasculaire gezondheid, gewrichten, fertiliteit, zwangerschap, enzovoort.

Laboratoires Surveal is een Belgisch-Canadees bedrijf met specialisatie in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige voedingssupplementen en andere nutraceuticals. Het is vandaag aanwezig in 17 landen. België zal voortaan dus worden gecoverd door Bionutral. Deze Truiense onderneming werd opgericht door Eddy Dehaen, die kan terugblikken op een jarenlange ervaring in de farmaceutische industrie en door Peter Thierie, die zijn sporen verdiende in de voedingssector, retail, logistiek, transport en consultingwereld. Het bedrijf is gevestigd op het industriepark Schurhovenveld.

JCr

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.