Nieuws Limburg Expliciet verdubbelt en steekt de straat over

Expliciet verdubbelt en steekt de straat over

Expliciet verdubbelt en steekt de straat over

Communicatiebureau Expliciet heeft de wind in de zeilen. Het jonge bedrijf van Jan Martens en Maarten Princen groeide vorig jaar van 6 naar 15 medewerkers. Daardoor is de bedrijfsruimte in Hasselt te klein geworden. In plaats van te verhuizen naar een groter pand, heeft Expliciet gewoon aan de overkant van de straat een bijkomende vestiging aangekocht.

“Als communicatiebureau weten we dat er aan ieder verhaal 2 kanten zijn… Ook aan dat van Expliciet, en nu dus letterlijk”, lacht Jan Martens. “Ondanks het plaatsgebrek blijven we in ons eigen huis in Hasselt, maar worden we bovendien onze eigen overburen…. In de lente openen we aan de overkant een creatief huis met kamers om te brainstormen en te vergaderen, een bar en een fotostudio. Klanten zullen deze ruimtes ook kunnen gebruiken voor intern overleg om zo even te ontsnappen aan hun dagelijkse omgeving. Aan de andere kant zullen we onze kantoren inrichten, om in alle rust ook dat aspect van de business in een aangenaam kader uit te voeren.”

Expliciet bestaat nu 5 jaar. “We gaan strategisch nog meer inzetten op nieuwe technologieën, zoals videocontent”, legt Maarten Princen uit. “We willen in onze communicatie niet-alledaagse, opvallende keuzes maken. Op die manier springt de boodschap eruit en zal ze duidelijk bij de doelgroep overkomen. Zo gaan we onze klanten blijven ondersteunen, aan beide zijden van hun verhaal.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.