Nieuws Limburg Externe partner runt business-unit bij Encon

Externe partner runt business-unit bij Encon

Externe partner runt business-unit bij Encon

Studiebureel Heedfeld uit Riemst is een bijzondere samenwerking aangegaan met energiespecialist Encon uit Bilzen. Een team van Heedfeld gaat zich vestigen in de gebouwen van Encon om daar het studiewerk voor de afdeling HVAC en Elektriciteit uit te voeren.

Geen fusie of overname, maar wel een doorgedreven bundeling van de krachten: dat zijn Studiebureel Heedfeld en Encon overeengekomen. “We hebben ervoor gekozen om via diverse business units die zelfstandig opereren, onze strategie van ecologische en kostenefficiënte oplossingen uit te voeren”, zegt Robin Bruninx, CEO van Encon. “Eén van die units zal worden ingevuld door Heedfeld, een bureau dat we al lang kennen en veel knowhow in huis heeft. In plaats van zelf op zoek te gaan naar gespecialiseerde medewerkers, is dit partnership een veel betere oplossing. Op praktisch vlak hebben we een hechte band, maar formeel-organisatorisch hebben zij een expliciete onafhankelijkheid. Dat is het nieuwe werken…”

Ook Heedfeld ziet dit partnership als een win-winsituatie: “Voor ons is dit een unieke kans om vaste voet aan de grond te krijgen in de privémarkt”, zegt algemeen directeur Frederik Heedfeld. “Bovendien kunnen we de expertise van Encon inzetten voor onze klanten die meer vragen dan speciale technieken. En dat we nu zelf in het Infinity-gebouw van Encon mogen gaan werken, is natuurlijk fantastisch. Deze samenwerking impliceert ook extra aanwervingen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.