Nieuws Limburg Extra management stuwt Prosecurity naar groei

Extra management stuwt Prosecurity naar groei

Extra management stuwt Prosecurity naar groei

Het Hasseltse beveiligingsbedrijf Prosecurity zal op 2017 terugblikken als een ‘grand cru’-jaar. Naast een stevige groei, enkele mooie referentieprojecten (zoals de nieuwe Media Markt in Hasselt), vond een geslaagde introductie van 2 nieuwe vennoten plaats.

Een jaar geleden namen Erik Van Driessche en Peter Jacobs, twee ex-directeurs van het bewakingsbedrijf Securitas, een belang in Prosecurity en zetten ze hun schouders mee onder dit project. “Dat bleef duidelijk niet zonder gevolgen, want na een doordachte reorganisatie van het verkoopteam, werd ook de volledige operationele structuur doorgelicht en versterkt”, aldus bedrijfsleider Dirk Martens. “Dit resulteerde in het aanwerven van diverse nieuwe medewerkers, zowel administratief als technisch.”

Ook voor 2018 zijn de doelstellingen ambitieus. “Een groei van meer dan 20%, het belang van de professionele klanten in de totale portefeuille verdubbelen en het commercialiseren van een all-in beveiligingsconcept voor de particuliere markt”, somt Martens op. “Om deze doelstellingen te realiseren zijn we op zoek naar drie bijkomende expert-techniekers, een office manager en adviseur-verkopers.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.