Nieuws Limburg Extra personeel voor JoJo Elektronica?

Extra personeel voor JoJo Elektronica?

Extra personeel voor JoJo Elektronica?

“Continue groei van aantal werknemers”

IMG_1668JoJo Elektronica is al een kwarteeuw een vaste waarde in het Limburgse ondernemerschap. Het bedrijf langs de Weg naar Zwartberg in Opglabbeek kan al jaren een stijgende lijn blijven aanhouden. De crisis ging grotendeels voorbij aan JoJo. Jaarlijks installeert de firma van broers Raf en Jo Janssen zo’n 200 tot 300 alarmsystemen bij particulieren. “Zij maken 30% van ons cliënteel uit, tegenover 70% voor b2b. We doen dat nu met een team van 27 werknemers. We bestaan 25 jaar en het personeelsbestand groeit jaarlijks met ongeveer één collega.

Na in 1989 begonnen te zijn met ons twee en een bescheiden startkapitaal hebben we onze eerste werknemer in 1990 aangenomen. Hij werkt hier nog altijd. We hadden er meteen een heel goede gevonden. Sindsdien zijn we blijven aanwerven, maar dan zonder ons te overhaasten. Het zijn allemaal heel waardevolle mensen die samen een hecht team vormen waar er nauwelijks verloop is. Goede afspraken maken en eerlijk blijven, zijn onze basisingrediënten. Langzaam maar zeker bouwen we onze positie in de markt uit die intussen 18.000 klanten telt.”

www.jojo.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.