Nieuws Limburg Extra vennoot en naamswijziging voor bureau Egide Meertens

Extra vennoot en naamswijziging voor bureau Egide Meertens

Extra vennoot en naamswijziging voor bureau Egide Meertens

Egide Meertens Architecten (Riemst) gaat zijn rangen versterken. Vanaf 1 januari 2015 zal arch. Jos Tollenaers (staand op de foto) toetreden tot de vennootschap, waarin hij reeds meerdere jaren actief is. Samen met arch. Egide Meertens en Sophie Cornelis, zal hij mee aan het roer staan van het architectenkantoor om zo de continuïteit van de onderneming volledig te kunnen waarborgen op lange termijn. Om dit te bestendigen, wordt de naam uitgebreid naar Egide Meertens Plus Architecten.

egide meertensHet kantoor is gespecialiseerd in particuliere en sociale woningbouw, renovatie en interieurvormgeving, en telt ook tal van klanten voor bedrijfsprojecten, overheidsopdrachten, rusthuizen en handelsruimten.

Er werken 10 mensen. “De verbreding van onze activiteiten gaat hand in hand met een verdere uitbouw van het bestaande netwerk van multidisciplinaire samenwerkingsverbanden,” aldus nog Egide Meertens.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.