Nieuws Limburg Fabry en Manet nemen interieurbouwer over

Fabry en Manet nemen interieurbouwer over

Fabry en Manet nemen interieurbouwer over

De Limburgse ondernemers Niels Fabry (o.a. Softwash Express) en Peter Manet (o.a. Yontech) hebben samen geïnvesteerd in het goed draaiende interieurbedrijf Romulus & Remus uit Genk. “We zijn al een hele tijd onder de indruk van de knappe projecten die het bedrijf realiseert,” zegt Niels Fabry. “Onder meer in onze eigen kantoren werd meubilair op maat van onze smaak gemaakt. En ook de afwerking was perfect. Maar de zaakvoerders zijn meer creatievelingen dan managers, waardoor ze het slachtoffer van hun eigen succes dreigden te worden. Vandaar dat we geen seconde hebben geaarzeld om te investeren en een meerderheidsbelang te nemen.”

romulus en remusRomulus & Remus stelt een 12-tal mensen tewerk. Onder het nieuwe bewind zal de orderportefeuille en het team nog gestaag worden uitgebreid.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.