Nieuws Limburg FACQ gaat in Genk nieuwe vestiging openen

FACQ gaat in Genk nieuwe vestiging openen

FACQ gaat in Genk nieuwe vestiging openen

Sanitair- en verwarmingshandel FACQ heeft aan de Westerring in Genk het vorige pand van Volvo Jacobs gekocht. Dat stond leeg sinds Volvo 2 jaar geleden verhuisde naar een mooie en ruime nieuwbouw aan de overkant van de straat. FACQ gaat er een Sanicenter in onderbrengen, meteen de 38ste vestiging in ons land.

Facq is een Belgisch familiebedrijf met meer dan 700 medewerkers. Ze verkopen sanitair en verwarming, onder meer via de 37 Sanicenters, 14 Showrooms en 3 logistieke depots. Door de ondervertegenwoordiging in Limburg is nu een inhaaloperatie in gang gezet en wordt de strijd met Lambrechts, Desco en andere grote spelers aangegaan.

Vorig jaar werd aan de Grote Ring in Hasselt (foto) al een nieuwe vestiging geopend. Binnenkort is dus Genk aan de beurt. FACQ heeft zopas de voormalige garage van Volvo Jacobs gekocht. Weldra prijkt daar dus het groene vierkant, meteen het 38ste voor de keten in ons land.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.