Nieuws Limburg Familiale overdracht bij Jos Eerdekens in Opglabbeek

Familiale overdracht bij Jos Eerdekens in Opglabbeek

Familiale overdracht bij Jos Eerdekens in Opglabbeek

Na een traject van twee jaar hebben Ethel en Christel Eerdekens de zaak van hun vader overgenomen. Beide dames zijn nu volledig eigenaar van Jos Eerdekens Betonvloeren en Turboss bvba.

“We kijken er naar uit om de toekomstplannen uit te rollen”, aldus de nieuwe eigenaars. “We bedanken graag iedereen die ons bij het overnameproces heeft begeleid. Een speciale dank gaat uit naar het personeel, dat ons alle steun en vertrouwen heeft gegeven om deze stap te zetten.”

Jos Eerdekens heeft meer dan 35 jaar ervaring in de sector. Hij bouwde de fabriek uit tot een productiecapaciteit van 10.000 m2 per dag. In de loop der jaren werden er diverse innovatieve toepassingen in huis ontwikkeld. De klantenkring situeert zich vooral bij openbare, industriële en andere bedrijfsprojecten in Limburg.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.