Nieuws Limburg Familie Budé maakt nieuwe bedrijvenzone in Rotem

Familie Budé maakt nieuwe bedrijvenzone in Rotem

Familie Budé maakt nieuwe bedrijvenzone in Rotem

De familie Budé, gekend van het gelijknamige containerbedrijf in Dilsen-Stokkem, heeft in die gemeente zo’n 6 miljoen euro geïnvesteerd in de aanleg van een nieuw bedrijventerrein. Het gebied Vossenberg, zo’n 40 hectare groot, wordt nieuw leven ingeblazen.

“Het gaat om de terreinen van de voormalige zinkfabriek in Rotem, die de familie Budé in de jaren ’80 heeft gekocht”, vertelt David Vaes, CEO van Budé. “Sindsdien is er al die jaren hard gewerkt aan de sanering van de vervuilde grond en het bouwrijp maken van een nieuw, modern industriegebied.”

bude DilsenVossenberg biedt plaats aan grote bedrijven die meerdere hectare nodig hebben, al dan niet met directe toegang tot het kanaal. “Daarnaast is er een zone van zo’n 7 hectare waar kmo’s zich kunnen vestigen,” aldus David Vaes. “Tot slot hebben we de eerste fase gebouwd van 28 casco-gebouwen, die verkocht of verhuurd worden.”

Eens alle terreinen en gebouwen maximaal zijn benut, zullen er zo’n 500 mensen aan de slag zijn op het nieuwe industrieterrein.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.