Nieuws Limburg Familie Claes (JBC) wil Veritas overnemen

Familie Claes (JBC) wil Veritas overnemen

Familie Claes (JBC) wil Veritas overnemen

De holding van de Houthalense familie Claes (JBC) is één van de kandidaten om de keten Veritas over te nemen. Dat schrijft De Tijd. Veritas, dat vooral kousen, mode-accessoires en breigoed verkoopt, staat ongeveer een half jaar te koop. Sindsdien zijn er meerdere kandidaat-overnemers opgedoken, waaronder de investeringsmaatschappijen GIMV, Vendis Capital, Indufin en 3D. Het is met die laatste dat Bart en Ann Claes een team vormen in de strijd om Veritas.

veritasHet gamma van JBC en van het overname-target sluiten nauw bij elkaar aan. Wat niet direct kan gezegd worden van bijvoorbeeld Vendis Capital, waar de familie Colruyt achter zit. Of toch, want Vendis Capital kocht zich zopas in bij de kledingketen ZEB, waardoor het duidelijk wordt dat Colruyt werkt aan de uitbouw van een tak in de non-food.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.