Nieuws Limburg Familie Persoons verhuist bedrijven naar Sint-Truiden

Familie Persoons verhuist bedrijven naar Sint-Truiden

Familie Persoons verhuist bedrijven naar Sint-Truiden

De broers Yves en Marc Persoons van respectievelijk Vabo-YMA en YMA Fe Coatings hebben hun biezen gepakt in Herk-de-Stad en hun intrek genomen in een gezamenlijk bedrijfspand in Sint-Truiden. “Het was vooral door het plaatsgebrek bij mijn broer Marc dat we op zoek waren naar een ruimer complex,” vertelt Yves Persoons. “Zijn YMA Fe Coatings moest meer buiten dan binnen werken en had geen uitbreidingsmogelijkheden. Zo zijn we op Schurhovenveld in Sint-Truiden uitgekomen op een pand dat te koop stond. Daar delen we nu de faciliteiten, zoals de kantoren. Het is ook handig om elkaars personeel wat in de gaten te houden als één van ons beiden er eens niet is.”

Vabo-YMA, onder leiding van Yves Persoons, is gespecialiseerd in het stralen, poederlakken, metalliseren en verven van onderdelen, voornamelijk van aanhangwagens. YMA Fe Coatings doet ook aan oppervlaktebehandeling, maar dan via de techniek van autoforeze. Er werken een 12-tal mensen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.