Nieuws Limburg Farmaline bij kanshebbers Site van het Jaar

Farmaline bij kanshebbers Site van het Jaar

Farmaline bij kanshebbers Site van het Jaar

De Tongerse online apotheek Farmaline van Lode Fastré is door het magazine Clickx genomineerd als Website van het Jaar. Farmaline staat in de categorie E-Commerce tussen kleppers als e-lotto.be en Vandenborre.be. Een hele eer voor het bedrijf, dat meer dan 17.000 referenties via het internet aanbiedt (Lees artikel hier).

Er zijn in een aantal andere categorieën nog een aantal websites van Limburgse bedrijven die genomineerd zijn voor deze awards, zoals Sport.be (van Golazo Media uit Beringen, in de categorie Sport), de websites voor bouwers en verbouwers in de categorie Huis en Tuin Habitos en Livios en tot slot ook Pukkelpop 2011 in de categorie Cultuur.

Stemmen kan nog tot dinsdagavond 29 november om 23u59 via de website van Clickx. Ook al weten wij dat uw favoriete website is… Waarvoor dank!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.