Nieuws Limburg Fenego creëert dit jaar nog minstens 20 jobs

Fenego creëert dit jaar nog minstens 20 jobs

Fenego creëert dit jaar nog minstens 20 jobs

Fenego, een snelgroeiend softwarehuis dat gespecialiseerd is in de bouw van toepassingen voor e-commerce, zal in 2015 zeker 20, mogelijk zelfs 30 bijkomende werknemers aanwerven. Dat zal het totaal op minstens 80 medewerkers brengen. Spectaculair, gezien de onderneming in 2009 maar 4 mensen telde. De ambitie van het bedrijf houdt daar niet mee op. Fenego verhuisde zopas naar het nieuwe Corda-gebouw op de Corda Campus, waar een open ruimte wordt gehuurd die potentieel plaats biedt aan 200 medewerkers. “Het is inderdaad de bedoeling om jaarlijks met 20 tot 30 procent te groeien”, zegt consultant Tim Goffings. “We bevinden ons in een marktsegment dat sterk groeit en de bovendien de behoefte aan totaaloplossingen toeneemt. Er komt steeds meer kijken bij het opzetten van een e-commerce-platform, zeker in een internationale context. Ik denk aan juridische aspecten, internationale fiscaliteit, sociale media, mobiele toepassingen, enzovoort. Met Fenego willen we dat hele spectrum bestrijken en de klanten van a tot z bijstaan.”

fenego goffings buteneersDe nieuwe, hypermoderne werkomgeving geldt als een extra troef om nieuwkomers aan te trekken. “In onze kantoren heeft niemand een vast bureau,” zegt projectcoördinator Suzy Buteneers. De collega’s verzamelen op eilandjes in de ‘open space’, die per project worden opgezet. Zo zitten de teams bij elkaar, net alsof ze bij de klant zelf zouden aanwezig zijn. De rest van de infrastructuur bestaat uit ‘meeting boots’ en enkele aparte vergaderzalen, waar we heel regelmatig via moderne audiovisuele verbindingen communiceren met de klanten. Op die manier spelen we kort op de bal, ook al bevinden onze klanten zich soms ver in het buitenland.”

Fenego behoort tot Cronos, een grote Antwerpse ICT-groep met tientallen participaties.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.