Nieuws Limburg Ferme peren voor jarige bedrijven

Ferme peren voor jarige bedrijven

Ferme peren voor jarige bedrijven

Tijdens de viering van de jarige bedrijven, donderdagavond in Genoelselderen, hebben alle aanwezigen een zakje Limburgse peren in ontvangst mogen nemen. Op die manier steken de initiatiefnemers, cadeautjeshandel Mamzel en Voka Limburg, de Haspengouwse fruitkwekers een hart onder de riem.

peren mamzelBij de jarige bedrijven die tijdens de uitreiking een oorkonde ontvingen voor hun bijdrage aan de welvaart in Limburg, zagen we onder meer passeren: Bewel vzw (50 jaar), Bose (50 jaar), Pittsburgh Corning Europe NV (50 jaar), Schevenels Project Interieurs (50 jaar), ’t Veilinghuis (75 jaar) en tenslotte Lambrechts en Nicolaers (90 jaar).

toffe peer fruitsnacksNaast de massale steun van het grote publiek om de consumptie van inlandse peren te stimuleren, zijn er nu ook veel bedrijven die uit sympathie een kistje peren aanbieden aan hun medewerkers en zakenrelaties. Fruitbedrijf Fruitsnacks uit Nieuwerkerken heeft bijvoorbeeld kistjes van 7 kilo samengesteld om als geschenkpakket aan bedrijven te verkopen. Onder de noemer “Toffe Peer” krijgt het personeel op die manier ludiek schouderklopje. Onder meer Mobistar, ABN Amro en Telenet, maar ook heel wat KMO’s, gingen in op de actie van Fruitsnacks.

Intussen zijn er nog meer Limburgse bedrijven die initiatieven nemen om de Limburgse perenhandel te steunen. Zo koopt bouwfirma Mathieu Gijbels uit Opglabbeek peren in bij een boer uit Voeren, om het fruit vervolgens te verdelen onder medewerkers en bezoekers. Doen!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.