Nieuws Limburg Fikse investering en extra jobs bij KwadrO

Fikse investering en extra jobs bij KwadrO

Fikse investering en extra jobs bij KwadrO

Ramen- en deurenleverancier KwadrO opent volgende week in Genk een splinternieuwe ‘flagship store’. De showroom aan de Hasseltweg is maar liefst 1.000 m2 groot en goed voor 10 extra jobs. Het is al de 18e zaak die het Limburgse bedrijf in zijn 11-jarig bestaan uit de grond stampt. “Een mijlpaal in onze bedrijfsgeschiedenis,” zegt Sigrid Missotten, zaakvoerder van KwadrO Genk, Diest en Tongeren. “Dat we onze producten op deze manier presenteren, is uniek. We zetten hiermee een baken in de markt, die perfect weergeeft waar we voor staan.”

foto showroom Genk KwadroKwadrO heeft voor de lancering ook een knap filmpje laten maken, waarin spectaculaire beelden van de stad Genk zijn opgenomen. “We staan nu eenmaal dicht bij onze klanten en kunnen ons in hun leefwereld verplaatsen. Vandaar ook dat we herkenbare plaatsen tonen en deze regio in een positief daglicht willen plaatsen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.