Nieuws Limburg Filip Vanaken nieuwe veilingdirecteur

Filip Vanaken nieuwe veilingdirecteur

Filip Vanaken nieuwe veilingdirecteur

In opvolging van de vorige maand ontslagen Renaat Kuipers, is Filip Vanaken aangesteld tot nieuwe algemeen directeur van Veiling Haspengouw. Vanaken was er tot nu financieel en administratief directeur, en kent dus het reilen en zeilen binnen het bedrijf als zijn broekzak.

filip vanakenEen belangrijke uitdaging die de nieuwe directeur meekrijgt, is het ontwikkelen van een hernieuwde strategie voor Veiling Haspengouw. Onder de naam STAM2020 zijn er op basis van een ledenbevraging (de fruitkwekers) enkele grote lijnen uitgezet die de richting moeten bepalen. In de komende maanden zal de directeur deze visie moeten concretiseren op het terrein.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Diepenbeek
Diepenbeek

Hoenger leert teams koken in Teams

Nu veel bedrijven op zoek zijn naar interessante formules om hun thuiswerkende collega's gemotiveerd te houden, pakt Hoenger in Diepenbeek… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.