Nieuws Limburg Filip Vanheusden grote baas Vlaamse horeca

Filip Vanheusden grote baas Vlaamse horeca

Filip Vanheusden grote baas Vlaamse horeca

Filip Vanheusden, zaakvoerder van ’t Borrelhuis in Hasselt en het aangrenzende restaurant KwiZien, is zopas in Antwerpen verkozen tot voorzitter van Horeca Vlaanderen. Hij volgt een Oostendse hoteluitbater op.

filip vanheusdenVanheusden was al voorzitter van Horeca Limburg en toonde zich in die functie een vurig pleitbezorger van harde (politieke) maatregelen om de sector meer ademruimte te geven. Een boodschap die ook op Vlaams niveau een prioriteit is. “Onze belangrijkste zorg is om de sector overlevingskansen te geven,” aldus Vanheusden. “We zitten in woelig water. Zonder extra maatregelen kan de sector niet overleven. Politici moeten nu hun beloftes waarmaken.”

Zaterdag leest u in Het Belang van Limburg (katern De Markt) een interview met Filip Vanheusden over de problemen en kansen voor de horeca, vooral op vlak van jobcreatie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.