Nieuws Limburg “First we take Hasselt, then we take Manhattan”

“First we take Hasselt, then we take Manhattan”

“First we take Hasselt, then we take Manhattan”

D Square, een softwarehuis uit Hasselt (Corda Campus), gaat een extra kapitaalronde doorvoeren en heeft zopas een eigen vestiging in New York geopend. Deze stappen moeten ervoor zorgen dat hun product TrendMiner tegen het einde van dit jaar klaar is om wereldwijd uitgerold te worden. TrendMiner is een programma waarmee managers van industriële plants, de parameters van alle machines in de fabriek kunnen opvolgen en bijsturen. Alle data worden nauwkeurig geanalyseerd, waardoor het beheer van de plant sterk vereenvoudigd kan worden. Er blijkt veel interesse voor de toepassing en de reacties van de testgebruikers zijn heel positief.

dsquareD Square verwacht tegen eind dit jaar met 30 werknemers aan de slag te zijn. Een nieuwe kapitaalronde, geleid door de bestaande investeerders als LRM, moet deze groei helpen mogelijk maken. Dit zal onder meer gebeuren vanuit New York, waar D Square de afgelopen week een kantoor
heeft geopend. Dit is gelegen in het BelCham Atelier, een broedplaats voor doorgroeiende Belgische bedrijven met ambities in de VS. D Square is meteen het eerste Limburgse bedrijf dat officiëel gebruik maakt van de samenwerking die LRM met BelCham hiervoor heeft opgezet.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.