Nieuws Limburg Fissette gehuldigd door Nieuw-Zeelandse minister

Fissette gehuldigd door Nieuw-Zeelandse minister

Fissette gehuldigd door Nieuw-Zeelandse minister

Tony Fissette, Managing Director van Enzafruit Continent in Sint-Truiden werd zopas in Nieuw-Zeeland gelauwerd voor zijn verdienste in de verkoop van Nieuw-Zeelands fruit in Europa.

Tony Fissette is een held in Nieuw-Zeeland. Dat komt omdat hij na variĆ«teiten Royal Gala en Braeburn, nu ook de Jazz en Envy in Europa succesvol heeft gelanceerd. Dat verdient een bloemetje, zo dacht de lokale minister van Landbouw, Damien O’Connor. Die nodigde Tony Fissette uit voor een exclusief galadiner met 400 gasten, en overhandigde hem plechtig de “Appelen en Peren Award”.

“Ik heb al vele schouderklopjes en awards ontvangen, maar deze onderscheiding in Nieuw-Zeeland spant toch wel de kroon”, aldus de Limburgse manager, die nog een nieuwtje in petto heeft: “Na 45 jaar vol overgave gewerkt te hebben in de appelindustrie, trek ik me volgend jaar terug om van mijn pensioen te gaan genieten…”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Zonhoven
Zonhoven

BNP stopt smak geld in Konings

BNP Paribas Fortis Private Equity, de investeringspoot van de Franse bank, heeft een minderheidsparticipatie genomen in de Zonhovense drankenproducent Konings.… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.