Nieuws Limburg Flexpoint en Vio Interim krijgen nieuwe naam

Flexpoint en Vio Interim krijgen nieuwe naam

Flexpoint en Vio Interim krijgen nieuwe naam

SD Worx Staffing Solutions is de nieuwe merknaam van de uitzend- en rekruteringsactiviteiten van de groep SD Worx. Dat houdt in dat de onlangs overgenomen uitzendbedrijven Flexpoint Group en Vio Interim van naam zullen veranderen. Volgende week zou de nieuwe identiteit al zichtbaar moeten zijn in het straatbeeld.

De Limburgse HR-groepen Flexpoint (van Eric Martens) en Vio Interim (van Ivo Marechal) vielen vorig jaar ten prooi aan de ambitie van SD Worx om de markt van de uitzendarbeid te bestormen. Het doel is om een volledig dienstenpakket aan te bieden, gaande van interimarbeid, over rekrutering en selectie, tot project sourcing, outplacement en loopbaanbegeleiding.

De overkoepelende naam van dit alles wordt SD Worx Staffing Solutions. Tegen volgende week zullen alle 105 kantoren aangepast zijn en de nieuwe merknaam dragen. De nieuwe entiteit telt vandaag 450 medewerkers in België en Nederland. Samen bedienen zij meer dan 3.000 klanten en stellen ze gemiddeld 5.500 uitzendkrachten per dag te werk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.