Nieuws Limburg Flexpoint neemt collega met 113 mensen over

Flexpoint neemt collega met 113 mensen over

Flexpoint neemt collega met 113 mensen over

De afdeling voor huishoudhulp met dienstencheques van het Limburgse bedrijf Flexpoint heeft zopas sectorgenoot La Vie Facile overgenomen. Deze Waalse onderneming heeft 4 vestigingen en telt 113 medewerkers.

Eric Martens FPLa Vie Facile heeft kantoren in Embourg, Waremme, Boncelles en Theux. Naast schoonmaakdiensten wordt in elk van deze vestigingen ook een strijkatelier uitgebaat. Er werken 110 huishoudhulpen die worden aangestuurd door 3 consulenten. Het Waalse bedrijf heeft een jaarlijkse omzet van 2 miljoen euro.

Voor Flexpoint is de acquisitie een volgende stap in de verdere invulling van het marktpotentieel over de taalgrens. Het bedrijf van gedelegeerd bestuurder Eric Martens (foto) telt tot dusver al 6 vestigingen in de provincie Luik. De expansie in Wallonië moet de ambitie waarmaken om van de 17e plaats in België op te klimmen naar de top 10 van de dienstenchequebedrijven. Flexpoint telt vandaag 1.300 huishoudhulpen die ten dienste staan van 5.700 gezinnen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.