Nieuws Limburg Flexpoint neemt ingenieursbureau over

Flexpoint neemt ingenieursbureau over

Flexpoint neemt ingenieursbureau over

Flexpoint Holding, de structuur boven zowel de Belgische als Nederlandse tak van de uitzendgroep, heeft in Sittard de firma Trento Engineering overgenomen. Bij het bedrijf, dat ook een vestiging in Diepenbeek heeft, werken 30 mensen.

trento.engineeringTrento Engineering is een technisch consultancy- en detacheringsbureau dat vooral logistieke optimalisaties doorvoert bij klanten. Flexpoint wil zich hiermee begeven op de markt van de hogere technische profielen. Het is vooral de bedoeling dat Flexpoint de instroom van ingenieurs naar Trento zal verzorgen om zo de verdere groei van de onderneming mogelijk te maken. “Voor externe klanten zal Flexpoint automoatisatieprojecten aannemen en dan via Trento de mensen hiervoor aanleveren,” zegt Eric Martens van Flexpoint België. De operationele kant van de zaak blijft in handen van de verkopende bedrijfsleider, Math Winthagen. Op termijn zal hij een collega voor de Belgische tak van het verhaal klaarstomen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.