Nieuws Limburg Flexpoint neemt poetsbedrijf over in Bekkevoort

Flexpoint neemt poetsbedrijf over in Bekkevoort

Flexpoint neemt poetsbedrijf over in Bekkevoort

Na een hele reeks overnames in Wallonië heeft dienstenchequebedrijf en interimkantoor Flexpoint uit Zonhoven nu ook in Vlaams-Brabant een overname gedaan. Soficlean uit Bekkevoort is een onderneming die ook via de dienstencheques een 25-tal poetshulpen tewerkstelt. “De mevrouw van wie het bedrijf hebben overgenomen, blijft bij ons in dienst,” zegt algemeen directeur Eric Martens. “Hierdoor is de continuïteit van de dienstverlening en het contact met het bestaande clienteel en de huishoudhulpen gewaarborgd.”

Flexpoint telt nu een 23-tal vestigingen in België. Na de start en uitbouw in Limburg, werden een aantal kantoren over de taalgrens opgericht en overgenomen. Nu dat plaatje ongeveer compleet is, mikt het bedrijf over de Vlaamse provinciegrenzen. Na Antwerpen, Brussel en Leuven worden de blinde vlekken verder ingevuld. “De groeistrategie van Flexpoint wat de dienstencheques betreft, blijft dus naast de autonome groei, bestaan uit overnames van lokale dienstenchequesbedrijven,” aldus nog Martens.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.