Nieuws Limburg Flexpoint redt 143 jobs door overname in Luikse

Flexpoint redt 143 jobs door overname in Luikse

Flexpoint redt 143 jobs door overname in Luikse

Flexpoint Titres-Services, de Waalse afdeling van de HR-groep Flexpoint (Hasselt), neemt het bedrijf 3D Services over. Zo worden 143 jobs gered, die door een faillissement dreigden te verdwijnen. Dankzij deze overname groeit Flexpoint inzake dienstencheques uit tot marktleider in de provincie Luik. Het is al de 6de overname van de HR-groep in Wallonië in amper twee jaar tijd.

Simon Machkour (links) met A.D. Eric Martens.

Simon Machkour (links) met A.D. Eric Martens.

3D Services stelt 140 huishoudhulpen en 3 consulenten tewerk, verdeeld over 3 kantoren in Grâce-Hollogne, Seraing en Soumagne. Het bedrijf viel onder de Wet Continuïteit Ondernemingen (WCO) sinds begin 2013. In oktober 2013 stelde de Rechtbank van Koophandel van Luik een gerechtsmandataris aan om de overname juridisch te begeleiden. Het voorstel van kandidaat-overnemer Flexpoint Titres-Services bleek het beste. Simon Machkour, Operations Manager in Wallonië, licht toe: “Met deze overname bieden we werkzekerheid voor alle werknemers van 3D Services, zowel de huishoudhulpen als het omkaderend personeel. De arbeidsvoorwaarden zullen zelfs beter zijn dan voorheen.”

De afdeling voor dienstencheques zal bij Flexpoint goed zijn voor een omzet van 27,5 miljoen in 2014. Zo’n 12 miljoen daarvan zal in Wallonië worden gerealiseerd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.