Nieuws Limburg Ford-debacle noopt Beckers tot nieuwe garage

Ford-debacle noopt Beckers tot nieuwe garage

Ford-debacle noopt Beckers tot nieuwe garage

Eric-BeckersWat doe je als je een Limburgse Ford-dealer bent, en door de nakende sluiting van de fabriek in Genk, de verkoop met 30 procent ziet kelderen? Eric Beckers van Autobedrijven Beckers in Bilzen en Lanaken wist één ding wel zeker: niet bij de pakken blijven zitten. “Zelf actie ondernemen is nog steeds het beste wapen om je te verdedigen,” vindt hij. En dus heeft Beckers in Lanaken, vlak naast zijn dealership van Ford, een gloednieuwe garage gebouwd. Die heet Carfidence, en biedt auto’s aan van alle merken (zoals Cardoen dat bv. ook doet). “We gaan op zoek naar de populairste modellen van de bekendste merken, en dit zowel in nieuwe als tweedehandswagens,” legt Beckers uit. “We gaan ook op bestelling op zoek naar de auto’s die onze klanten willen. Bovendien onderhouden we ook al die merken bij Carfidence en bieden we 2 jaar garantie.”

DCIM102GOPRODe nieuwe garage is een heel concept geworden, waarbij de presentatie niet alledaags is. Beckers ging hiervoor een samenwerking aan met het jonge communicatiebureau Xplicit uit Hasselt.

“Ondernemen is blijven doorgaan,” vindt Eric Beckers. “Ook al worden we geconfronteerd met een forse terugval bij Ford, zoals nu. We gooien echter het kind niet met het badwater weg, en zullen ook in onze Ford-vestiging een optimale service blijven leveren. Het is dus een aanvullende weg die we nu bewandelen. Weldra is trouwens ook onze vestiging in Bilzen aan de beurt, en daar zal de metamorfose mogelijk nog groter zijn. En dan zijn we weer klaar voor de toekomst… die voor iedereen met een Ford-hart ongetwijfeld anders zal zijn.”
DCIM102GOPRO

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.