Beckers-Ford-300×200-1

Ford Garage Beckers krijgt Belgische primeur

Ford Garage Beckers

, met vestigingen in Bilzen, Lanaken en Tongeren, heeft voor het tweede jaar op rij de prestigieuze Chairmans Award in ontvangst mogen nemen van Ford Motor Company. Deze prijs, uitgereikt in het Italiaanse Napels, bekroont 6 Fordgarages in Europa die die de beste resultaten behaalden op het vlak van klantentevredenheid in verkoop en service.

[caption id="attachment_6507" align="alignleft" width="300" caption="Jean-Marie, Jean-Pierre en Eric Beckers. "][/caption]"Op basis van diverse enquêtes bij onze klanten, werd voor ons bedrijf een tevredenheid gemeten van 89,40 procent," zeggen de zaakvoerders Jean-Marie, Jean-Pierre en Eric Beckers. "Dat is het percentage van klanten dat heeft aangegeven voor 100% tevreden te zijn. Uiteraard zijn we daar erg fier op, maar realiseren ons heel goed dat we deze award helemaal te danken hebben aan onze zeer trouwe en loyale medewerkers.”

De belangrijkste argumenten voor een klant om zichzelf tevreden te beschouwen, zijn de manier waarop hij wordt behandeld en ook de prijs-kwaliteitverhouding. "We gaan er, zelfs met deze award op zak, alles aan doen om de klantentevredenheid nog te verbeteren,” zegt de bedrijfsleiding van Beckers.