Nieuws Limburg Ford is blij met voorstel van compromis

Ford is blij met voorstel van compromis

Ford is blij met voorstel van compromis

In een reactie zegt Ford verheugd te zijn met de eerste vooruitgang die samen met de vakbonden werd geboekt om terug te keren naar een normaal werkpatroon in de fabriek in Genk, inclusief het opnieuw leveren van gebouwde wagens en onderdelen. “Wij geloven dat het zowel voor Ford als voor de werknemers van Ford Genk belangrijk is om zo snel mogelijk het normale werk te hernemen, en wagens en onderdelen uit te leveren ter ondersteuning van de bestellingen van klanten en ter ondersteuning van de productieplanning,” zegt de directie, die werd aangevoerd door Jeff Wood, VP Manufacturing bij Ford Europa (foto).

“Indien het akkoord na stemming door het personeel bevestigd wordt, is het een stevige stap in de juiste richting en geeft dit alle betrokkenen hopelijk de moed om verdere vooruitgang te boeken. Wij zijn eveneens met de vakbonden overeengekomen om onderhandelingen te starten in de tweede week van januari.”

Ford bedankt tot slot de onafhankelijke bemiddelaar voor de onpartijdige steun om de partijen te helpen tot een akkoord te komen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.