Nieuws Limburg Ford: “Kandidaat-overnemer moet zichzelf bekend maken”

Ford: “Kandidaat-overnemer moet zichzelf bekend maken”

Ford: “Kandidaat-overnemer moet zichzelf bekend maken”

De directie van Ford heeft op de ondernemingsraad gezegd dat er zich bij de Vlaamse regering een kandidaat-investeerder heeft gemeld die interesse heeft om een deel van de site over te nemen. Ford vindt echter dat het aan de betrokken partij is om zichzelf kenbaar te maken, en wil dus geen verdere details kwijt. Volgens Het Belang van Limburg gaat het om Guido Dumarey, de West-Vlaamse ondernemer van de Punch-groep.

luchtfoto Ford Genk“Ons is verteld dat het niet zoals bij de vorige dossiers, deze keer gaat om iemand met een realistisch businessplan én de financiële middelen om zijn engagement waar te maken,” zegt Mario Versavel van het ACLVB, die de vraag naar de stand van zaken stelde in de ondernemingsraad. “We weten echter helemaal niet hoe groot het deel is waar men interesse voor heeft, en hoeveel jobs daarmee gepaard gaan. We willen dus zeker niet te vroeg euforie kraaien, maar vast staat wel dat er toch beweging in het dossier zit.”

De kandidaat-investeerder heeft Ford al laten weten dat hij naar buiten wil treden met zijn plannen op het moment dat het hem best uitkomt. Ford gaat daar in mee, en heeft maandag nog een e-mail gestuurd om te laten weten dat niet zij, maar de potentiële overnemer zelf hierover zal communiceren. De entourage van Dumarey wou aan Het Belang van Limburg niet bevestigen dat hij de bedrijfsleider is die op de perserij van Ford Genk aast.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.