Nieuws Limburg Fors budget voor uitbreiding Artist Screen

Fors budget voor uitbreiding Artist Screen

Fors budget voor uitbreiding Artist Screen

Artist Screen, het bedrijf uit Dilsen-Stokkem van Raf Broeckx en Roderique Zander, gaat uitbreiden. Er is een budget van 1,6 miljoen euro vrijgemaakt voor nieuwe machines, extra kantoren en de bouw van een schrijnwerkerij.

Artist Screen ging ruim 45 jaar geleden van start als een zeefdrukkerij. “En dat doen we nog steeds, maar intussen zijn er heel wat activiteiten bijgekomen”, zegt Raf Broeckx, die 4 jaar geleden het bedrijf heeft overgenomen. “In feite werken we nu met 2 afdelingen. Eentje tekent de ideeën en concepten uit voor interieurs. Hier houdt Roderique, die onlangs is ingestapt, zich vooral mee bezig. Zelf verzorg ik de afdeling van de uitvoering, met allerlei druk- en freeswerk voor binnen- en buitenreclame, textiel, interieurs, enzovoort.”

Het businessmodel slaat aan. “We hebben een mooie klantenportefeuille opgebouwd in de Benelux, Duitsland, het VK en Spanje”, aldus nog Broeckx. “We zijn nu klaar voor een volgende stap. Daarom hebben we 1,6 miljoen euro aan investeringen gepland. We breiden onder meer de kantoren uit, die we zelf hebben uitgetekend en als een soort toonzaal zullen ingericht worden volgens diverse concepten. Op de tweede verdieping maken we een conciërge-woning en een toonzaal voor allerlei materialen en toepassingen. Bovendien gaan we een schrijnwerkerij inrichten. Op die manier zijn we gewapend om verder te groeien eens de coronacrisis tot het verleden behoort.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel, Hasselt
Brussel

A2o breekt de ban in Brussel

De architecten van het Hasseltse kantoor A2o hebben een reeks van prestigieuze projecten binnengehaald in onze hoofdstad. Zopas werd nog… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.