Nieuws Limburg FORTIO bedrijfsopleidingen: de groeiversneller voor slimme ondernemingen

FORTIO bedrijfsopleidingen: de groeiversneller voor slimme ondernemingen

FORTIO bedrijfsopleidingen: de groeiversneller voor slimme ondernemingen

Er waait een nieuwe wind bij FORTIO bedrijfsopleidingen. Daar is kersvers commercieel directeur Carine Leroi (55) mee verantwoordelijk voor. Ze brengt 30 jaar aan ervaring mee van haar vorige sales- en marketingjobs in de mediasector. “FORTIO is een duurzame partner die uw werknemers beter helpt presteren en mee gaat ondernemen.”

FORTIO schrijft volop aan een nieuw verhaal. “Wij leggen het accent meer op het strategische, zetten in op innovatie en gaan voor een partnership op lange termijn door structurele opleidingen op maat aan te bieden”, schetst een ambitieuze Carine Leroi. Het doel van FORTIO is om ondernemingen mee op koers te houden door ervoor te zorgen dat de werknemers mee kunnen en willen. “Wij willen de groeiversneller voor slimme ondernemingen zijn. Dit kan door te luisteren naar de noden van de klant en het mee helpen detecteren van de pijnpunten. Het is een kwestie van de talenten juist te benutten en de mensen te enthousiasmeren om samen mee te bewegen in deze snel veranderende maatschappij.”

T2-campus

In het mee gaan ondernemen met bedrijven schuilt deels de kracht van FORTIO. “Andere troeven zijn de kennis van de markt, voortdurend innoveren (drone-opleidingen, 3D-printen, GDPR, VR, AI…) en we weten hoe wij ten opzichte van de concurrentie het verschil kunnen maken ,” luidt het. Nog een topkaart die  FORTIO kan uitspelen, is de T2-campus in Genk. “Dat is het opleidingsmekka voor alles wat met techniek, technologie en innovatie te maken heeft. Hier vloeien veelgevraagde profielen uit voort. Wij richten ons niet alleen op deze profielen, vaak knelpuntberoepen, maar bieden een brede waaier aan opleidingen in alle sectoren aan.”

Trainers uit de praktijk

Om bedrijven continuïteit te blijven bieden door talentvolle medewerkers bij te scholen, doet FORTIO een beroep op tal van trainers. “Kenmerkend is dat ze allemaal veel praktijkervaring hebben, een belangrijke vereiste om samen met FORTIO te kunnen werken. Voor onze trainers kunnen wij een beroep doen op ons groot netwerk. Telkens zoeken wij de perfecte match tussen de werknemers, het bedrijf en onze trainers. Uitgangspunt is om niet enkel tot een opleiding op maat te komen, maar ook om achteraf coaching te blijven voorzien zodat de kennis verankerd wordt in de praktijk. FORTIO gaat een partnership aan met zijn klanten.”

Klanttevredenheid

De bedrijfsopleidingen van FORTIO staan garant voor een geslaagde investering in uw onderneming en uw werknemers. “De kosten die hieraan verbonden zijn, helpen wij mee te drukken. Wij zoeken mee op welke subsidies u recht heeft. Denk aan de KMO-portefeuille, betaald educatief verlof … FORTIO verkoopt niet alleen een opleidingstraject, maar optimaliseert ook de kosten”, luidt het. Meten is weten. Zo ook bij FORTIO waar ze aftikken op een klanttevredenheid van 98,5 %. “Een fantastisch cijfer. Geen 100 %? Er moet ook nog plaats zijn voor groei”, besluit Leroi met de glimlach.

.

FORTIO-bedrijfsopleidingen
Herkenrodestraat 20
3600 Genk (Bokrijk)
T: 089 30 16 65
www.fortio-bedrijfsopleidingen.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.