Nieuws Limburg Forty Two slaat tenten op in Maasmechelen

Forty Two slaat tenten op in Maasmechelen

Forty Two slaat tenten op in Maasmechelen

Het knotsgekke inspiratie-evenement voor ondernemers Forty Two verhuist naar het Terhills Hotel in Maasmechelen. Op vrijdag 22 oktober zal de volledige omgeving van het roemrijke hotel het decor vormen van het immer spraakmakende congres-tival.

De eerste editie van Forty Two vond plaats in 2018 en was meteen een groot succes. Ondernemers konden in een ontspannen sfeer 24 uur lang genieten van 42 inspirerende sprekers en entertainers. Ook de tweede editie in het Nederlands-Limburgse Valkenburg kon het publiek uitermate bekoren met een mix van business, filosofie, entertainment en comedy. Na een jaartje pauze -uiteraard omwille van corona- komt de derde editie er nu in ijltempo aan. En wel vlakbij, in Maasmechelen.

“Aan de vraag van bezoekers en partners merken we dat er een grote nood is aan een nieuwe editie van Forty Two”, zegt Jeroen Meens, geestelijke vader van het concept. “Mensen willen absoluut terug met elkaar verbinden: ondernemers onder elkaar, werkgevers en werknemers, collega’s en vrienden.” Dat zal op 22 oktober gebeuren in het Terhills Hotel, naast Maasmechelen Village, waar de accommodatie wordt uitgebreid met een sprookjesachtig tentendorp. “Yep,” lacht geestelijke moeder van Forty Two, Sabine Put. “We komen naar België. Onze FTE’s (nvdr. Forty Two Explorers) zijn merendeels van België. Hier horen we thuis. En we voelen dat verbondenheid meer dan ooit ook hier nodig is.”

Om de verhuis naar Belgisch-Limburg in goede banen te leiden, klopte het team van Forty Two aan bij POM Limburg. “We gingen samen met hen na op welke locatie in Limburg een ondernemersfestival echte meerwaarde zou kunnen opleveren”, vult Jeroen aan. “Heel wat regio’s werden zorgvuldig uitgekamd en uiteindelijk viel ons oog, dankzij POM Limburg, op Maasmechelen.” Voorzitter van POM Limburg Tom Vandeput: “Bij POM willen we ook de economische ecosystemen in heel Limburg stimuleren. Het Maasland leek ons de ideale startlocatie.”

Burgemeester van Maasmechelen Raf Terwingen is in zijn nopjes: “Ik ben bijzonder verheugd dat Maasmechelen als locatie werd gekozen voor een innovatief event als Forty Two. De match met onze gemeente is er alvast, want innovatie zit ook in ons DNA.” Het event wordt ondersteund door Unizo Limburg. “Forty Two is voor mij met stip het leukste event van het jaar”, aldus gedelegeerd Bestuurder Bart Lodewyckx. “Gewoon omdat je die combinatie van een unieke sfeer en een indrukwekkende line-up met sterke, inspirerende content, nergens anders vindt.”

En de organisator besluit: “We staan te popelen om ein-de-lijk opnieuw een geweldige Forty Two-editie neer te zetten”, roept Jeroen Meens. “Komt dat zien!” Meer info en tickets vind je op deze site.. De eerste namen van de line-up zijn Lukas Lelie (De Ideale Wereld), Jan De Cock en Jean-Luc Kumpen (Elaisa).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.