Nieuws Limburg Frank Coenen verkast naar Duitse chemiereus

Frank Coenen verkast naar Duitse chemiereus

Frank Coenen verkast naar Duitse chemiereus

Frank Coenen, de vroegere CEO van Tessenderlo Group, heeft een nieuwe uitdaging gevonden. Nadat hij bij de Belgische groep baan moest ruimen voor aandeelhouder Luc Tack (Picanol), prijkt er nu CEO van ASK Chemicals op het naamkaartje van Coenen. Het hoofdkantoor van ASK is in het Duitse Hilden. Daarnaast is het Duits-Amerikaanse chemiebedrijf actief in 24 andere landen, zowel met productiesites als verkoopkantoren. De omzet bedroeg vorig jaar 513 miljoen euro.

Frank Coenen, CEO van Tessenderlo Group.

Frank Coenen, CEO van Tessenderlo Group.

Frank Coenen (54) is geen jobhopper. Na een lange carrière in binnen- en buitenland voor UCB, stapte hij in 2005 over naar Tessenderlo Group. Daar werd hij CEO in 2010. Hij was er ook lid van de Raad van Bestuur. Frank Coenen was ook geruime tijd bestuurder bij ondernemersorganisatie VKW Limburg.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.